De nieuwste herfsttrends.

Lees nu ons blog!

Veel van de aankomende herfsttrends voor kinderen hebben een uitgesproken nostalgische sfeer. Misschien wordt deze retro-geest gedreven door ons verlangen naar een eenvoudigere, veiligere tijd, toen stijlvolle scholieren meer bezig waren met outfits dan met social media. En toch, voor elke old-school klassieker die een comeback maakt (denk aan plaid motiefjes en het oud roze kleurtje) zijn er frisse looks om toekomstige fashionista’s te inspireren. Op naar heldere dagen in het verschiet.

Dots
101 Dalmatiërs was vroeger toch echt wel de hit. De films uit de reeks roepen een waar nostalgisch gevoel op. Als kind kon ik vreselijk genieten van de zwart/wit contrasten in het lieflijke hondenvachtje evenals het personage Cruela de Vile. Na school kan Jennah dan ook echt opgaan in deze film. Deze Dalmatische -chique look komt dan ook weer helemaal terug in onze hefstcollectie. Zo heb je bijvoorbeeld onze Evi Dress in olijfgroen met leuke dots mouwtjes (€19,95) of ons Evi Shirt (€14,95).

 

90’s plaid
Dankzij de aanhoudende nostalgie uit de jaren 90 komt je geruite verleden weer tot leven. Onze Tess Dress (€19,95) komt in grijs en roze. Het bijhorende tasje maakt de outfit van jouw fashionista compleet. Het ruitjes motief is deze herfst helemaal hip!

 

Pantalon
Iedereen heeft vast wel een pantalon in de kast hangen. Maar waar we voor onze dochters vaak kiezen voor een klassieke spijkerbroek of moderne legging komt nu de pantalon weer helemaal in. Maar wat is de geschiedenis achter dit fashion-item nou eigenlijk? De trend onder mannen is een paar honderd jaar na christus begonnen door een keizer die besloot de pantalon toe te voegen aan zijn garderobe. Het is pas in de 19e eeuw dat ook vrouwen pantalons begonnen te dragen. Het was Coco Chanel die opstond en voorvechster werdt van gelijke vrouwenrechten, dus ook op mode gebied. Het is pas sinds de jaren 60 dat Yves Saint Lauren de broek bij vrouwen voor het eerst op de catwalk showde. Met onze female empowerment statement kon de pantalon dus echt niet ontbreken in onze herfstcollectie! Onze Coco pantalon komt in groen of zwart (€18,99).

 

Two-piece pakken
Een van mijn favoriete looks voor de herfst is toch wel de two-piece. Eindeloze opties om te combineren in kleuren en modellen. We hebben voor deze herfstcollectie gekozen voor de Sara set, in zacht roze met bijpassende haarband (€24,95), de Faith set in zwart met leuke knoopjes (€24,95) en de Roxy set in roze (€24,95) maar we kunnen natuurlijk niet beloven dat er geen extra aanvulling komt! Jennah draagt het liefst een two piece set omdat ze van de bewegingsvrijheid kan genieten. De pakken zitten lekker warm & comfortabel en staan natuurlijk ook super cute!

 

Ben jij nou geinspireerd geraakt door onze herfsttrends? Post dan een foto op instagram & tag ons ( jen.nahs )

 

Liefs, 

Team Jennahs.