Op 5 september 2021 is het ‘the international day of charity’. Bij Jennahs proberen wij zoveel mogelijk te kijken naar de wereld van nu. Wat speelt er in de wereld, waar kunnen wij ons steentje bijdragen en wie kunnen wij hierbij ondersteunen. Met deze mindset kwamen wij tot het idee om samen te gaan werken met een goed doel. We zijn daarom op zoek gegaan naar een organisatie die dicht bij ons als organisatie en als mens zou staan. Na een zoektocht naar de juiste liefdadigheidsorganisatie ontmoetten wij de ambitieuze, lieve Sumeya. Met haar concept ‘Containers Of Love’ biedt zij hulp aan mensen in nood in Libanon.

Op 4 Augustus 2020 was Sumeya in haar vaderland Libanon toen in de hoofdstad Beiroet een vreselijke explosie plaatsvond. Nadat zij zichzelf en haar familie in veiligheid heeft gebracht is zij begonnen met een kleinschalige fundraising waarvan zij de opbrengst gebruikte om in Libanon 1 op 1 mensen in nood te helpen.

Na de inzamelingsactie besloot zij verder te gaan met het bieden van hulp aan slachtoffers in Libanon. Vele van hen verloren alles na de explosie en het land had te weinig middelen om al deze mensen te helpen. Sumeya startte het project Containers of Love waarbij zij met haar team de mensen in Libanon helpt hen huizen weer op te bouwen, voedselpakketten verstrekt en medische hulpmiddelen via containers laat verschepen zoals bijvoorbeeld ziekenhuisbedden en andere medische apparatuur.

Tijdens het uitvoeren van haar project is Sumeya erg transparant over wat er met donaties gedaan wordt. Zo plaatst zij regelmatig updates met daarbij foto’s na het verschepen van de containers en bij de aankomst in Libanon. Het geluk en dankbaarheid van de mensen na het in ontvangst nemen van hen hulpgoederen straalt van de foto’s af. Prachtig om te zien hoe jouw gedoneerde kleding, voedselpakket of ander soort donatie zoveel vreugde kan brengen bij de getroffen mensen.

We zijn ons vaak niet bewust van hoe bevoorrecht we met zijn alle leven en dat het in bijvoorbeeld Libanon helemaal niet vanzelfsprekend is om alleen al medische hulp te krijgen of een bord eten. Het is daarom dat wij de handen ineen slaan en besloten om van alle bestellingen die vanaf 12 juli 2021 gedaan worden een donatie van 10% te doen aan Containers of Love. Hierdoor draagt jouw aankoop bij aan het project waarvoor Sumeya en haar team zich inzetten en heeft misschien een kindje in Libanon morgen ook dat heerlijke gevoel, dat jij ook hebt wanneer jouw pakketje van JENNAHS op de deurmat valt.

Zou jij nou graag nog wat extra willen doneren aan Containers of Love?

Doneren kan ook door op onderstaande knop te klikken

 

Liefs,

Team JENNAHS