De meeste mensen, waaronder ikzelf houden van de zomer en kunnen maar moeilijk afscheid nemen van het gevoel van de brandende zon op hen huid en het positieve, energieke gevoel wat je daarvan krijgt. Helaas moeten we er toch bijna aan geloven. Het dagelijkse ritme is voor velen alweer begonnen na een matige zomervakantie.

Daarom zeggen wij met onze sale gedag tegen de mooie dagen en ontvangen wij de herfst met open armen. Dit doen wij door middel van een uitbreiding met een supertoffe kindercollectie. Nu we toch nog een paar dagen mogen genieten van het prachtige weer gaat onze sale als een speer! Wees er dus snel bij en scoor nog een leuk item!

Draag een van onze leuke rokjes tijdens de laatste zomer barbecues, feestjes of dagjes weg. Ga er op de laatste zomeravonden nog even op uit in 1 van onze leuke zomerjurkjes. Of je nu naar een terrasje gaat, met vrienden op pad bent of geniet van een lange avondwandeling in de natuur, voor iedereen hebben wij iets wils.

Nu het einde van de zomer in zicht is, is het tijd om het nieuwe seizoen te verwelkomen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een kijkje te nemen in je kledingkast. Er is niets zo fijn als een opgeruimde kledingkast wanneer jij weer begonnen bent met je drukke baan en de kinderen weer op school zitten. Haal alle zomerkleding eruit en vervang deze door je herfstkleding. Kijk meteen goed of er nog items tussen je zomerkleding zitten die je bijvoorbeeld kunt doneren. Lees in ons vorige blog over het geweldige ‘Containers of Love’.

De kinderen zitten weer op school, dit betekent ook dat je ze er weer op hun best bij wilt hebben lopen. Daarom besloten wij om te starten met een nieuwe kids collectie! Blooms & Butterflies is samengesteld door Jennah. Jennah is geen standaard prinsesje wat de hele dag stil blijft zitten. Met haar grote broer beleeft ze de wildste avonturen. Of ze nou rennen door de bossen, springen op de trampoline of in de zandbak spelen, comfortabele kleding is key. We hebben daarom gekozen voor een representatieve collectie welke ook nog comfortabel en lekker zit! Met zorg hebben wij de leukste jurkjes, two-piece pakken, truien en andere items van hoge kwaliteit uitgekozen.

We kunnen niet wachten tot alles online staat.

Liefs,

Team Jennahs