JENNAHS X ABCYOUONLINE

Yes! Hey! Wat gaaf om hier te zijn!

Mijn naam is Gina,
Content Creation Specialist,
s
inds kort trotse eigenaresse van
ABC YOU ONLINE.

ABC YOU ONLINE ontwerpt pakkende content voor bedrijven waarbij social media strategie├źn onze kracht is.

“Ooh… uhhh…wat?”
zeggen de meeste mensen dan. Niet iedereen weet wat het inhoud! Als ik dan zeg dat we online reclame maak om bedrijven te promoten en te laten groeien om meer business te genereren is het al een stuk duidelijker.
Nou… dat dus!

De leukste opdrachten zijn de aanvragen voor huisstijlen en brandboards om bedrijven een krachtige uitstraling te geven. Deze opdrachten zijn altijd one of a kind, passievol en leveren veel energie op vanwege de creatieve insteek.

Ook ontwerp ik bedrijfslogo’s en startklaar contentmateriaal voor bedrijven om hun producten en diensten online en offline mee te promoten.

Zo ook de aanvraag van JENNAHS! Samen gaan wij op zoek naar een vernieuwing op het gebied van contentplanning en contentcreation waarbij we de koppen bij elkaar steken om op een strategische manier visies en doelen te verwerken in het beeld dat naar buiten gebracht wordt. We gaan aan de slag met het ontwikkelen van een effectieve en passende manier om van Jennahs een label te maken waarbij de passie van de ondernemer en de kracht van de vrouw in het bedrijfsleven centraal staan.

Om jullie mee te nemen in deze beleving beginnen wij met een leuke win actie!

Lets do this!

Ben jij nou ook enthousiast geworden over ABC YOU ONLINE? Schroom dan niet om een kennismakingsgesprek in te plannen via abcyouonline@gmail.com